Tennisbane med levetid

Vi har over 30 års erfaring inden for opførsel af tennisbaner. En bane kan have en lang levetid, hvis man sørger for, at den bliver lavet på bedste vis og med ordentlige materialer. Grundet vores store erfaring, så kan vi også lave en super god og holdbar tennisbane til dit behov.

Få en tennisbane i kunstgræs eller grus

Hvad end du ønsker en tennisbane i kunstgræs eller en bane i grus, så kan vi hjælpe. Ved at få lavet en tennisbane i kunstgræs gøres tennissæsonen længere, da kunstgræsset ikke kræver den samme vedligeholdelse som almindeligt græs. 

En tennisbane lavet på grus kan også være en fordel, hvis man ønsker at have en bane med mere bevægelsesfrihed for spillerne. Disse to forskellige materialer er også begge nemme at vedligeholde, sådan at banerne holder sig flotte og klar til kamp.

​​

Vi klarer hele processen

Når du lader os stå for din tennisbane, så ordner vi hele processen. Udover at sørge for lægningen af græs eller grus, så sørger vi også for hegn, og hvad du ellers måtte ønske dig til din nye tennisbane. Vi hjælper gerne både private, tennisklubber og hoteller med at få lavet deres nye baner, som passer præcist til deres behov. Vi giver dig gerne gode råd og vejledning til, hvilken type af tennisbane, der vil passe bedst.

Kontakt os

Få en uforpligtende tilbud på din nye tennisbane, som vi kan opføre overalt i Danmark, ved at ringe til os på telefon 75 34 72 49.

​Telefon: 75 34 72 49

E-mail: info@sporttrading.dk

​​Odinsgaardsvej 1

7270 Stakroge