Erfaringsbaseret anlæg af multibane

​Sport Trading ApS har 30 års erfaring inden for anlæggelse af multibaner. Vi har anlagt multibaner både i privat og industrielt regi. Det er derfor en god idé at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få anlagt en muligbane eller flere multibaner. Går du rundt og overvejer en multibane, kan du, mens du overvejer det, kigge i vores flotte billedgalleri med multibaner, og danne dig et billede af hvordan det vil komme til at se ud hos dig, hvis du beslutter dig for at anlægge en multibane.

Multibaner giver plads til kreativ udfoldelse

En muligbane afmærker pladsen til leg og kreativ udfoldelse. Når der først er anlagt en multibane angiver det, at her må der tumles og leges!

Børnene kan trygt kaste boldt og legefangeleg på en multibaner og de slår sig ikke på samme måde hvis de falder på en multibane fremfor asfalt. En multibane er jævn, og er derfor også rigtig god at køre på rulleskøjter på. De multibaner vi anlægger, er afgrænset af en bande, der er lavet af økologisk træ. På den måde skåner vi miljøet, når vi anlægger multibaner.

Æstetiske multibaner

Når du er på udkig efter en multibane, kigger du sikkert også efter udseende. Vi kan hjælpe dig med at anlægge en multibane, som ikke ødelægger det naturlige look i området. En multibane er en forbedring i dit udemiljø, og vi kan med vores store erfaring hjælpe dig med at anlægge en multibane, så den passer bedst muligt ind i dit miljø.

​Telefon: 75 34 72 49

E-mail: info@sporttrading.dk

​​Odinsgaardsvej 1

7270 Stakroge