Erfaringsbaseret anlæg af padelbane og multisportsbaner

​Sport Trading ApS har 30 års erfaring inden for anlæggelse af multibaner. Vi har anlagt multisportsbaner og padelbaner både i privat og industrielt regi. Det er derfor en god idé at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få anlagt en eller flere multibaner. Går du rundt og overvejer en multibane, kan du, mens du overvejer det, kigge i vores flotte billedgalleri og danne dig et billede af hvordan det vil komme til at se ud hos dig, hvis du beslutter dig for at anlægge en multibane.

Multisportsbaner giver plads til kreativ udfoldelse

En multisportsbane afmærker pladsen til leg og kreativ udfoldelse. Når der først er anlagt en multibane angiver det, at her må der tumles og leges!

Børnene kan trygt kaste bold og lege fangeleg på en multibane, og de slår sig ikke på samme måde, hvis de falder på en multibane fremfor asfalt. En multibane er jævn, og er derfor også rigtig god at køre på rulleskøjter på. De baner vi anlægger, er afgrænset af en bande, der er lavet af økologisk træ. På den måde skåner vi miljøet.

Æstetiske multibaner og padelbane

Når du er på udkig efter en multibane eller en padelbane, kigger du sikkert også efter udseende. Vi kan hjælpe dig med at anlægge en multibane, som ikke ødelægger det naturlige look i området. En multibane er en forbedring i dit udemiljø, og vi kan med vores store erfaring hjælpe dig med at anlægge en bane, så den passer bedst muligt ind i dit miljø.

Hvad er padelsport?

​Padelsport er i hastig udbredelse i hele verden - i Spanien er det allerede den andenstørste sport efter fodbold. Padelsport er en folkesport, der er nem at komme i gang med og som kan spilles af stort set alle. Det spilles af 4 personer og kan siges at bestå af cirka 20 % squash og 80 % tennis. Det kræver ikke den store erfaring at få gang i spillet, og man har langt mere effektiv spilletid end ved fx tennis, da banen er kortere og man også gør brug af glasvægge. Padelsport er supergod motion og er samtidig et spil med gang i, der er underholdende at se på. 

​Telefon: 75 34 72 49

E-mail: info@sporttrading.dk

​​Odinsgaardsvej 1

7270 Stakroge