Kunstgræs til tennisbaner

Hvis du mangler et dygtigt firma til at opføre en tennisbane af kunstgræs, så har du fundet de helt rigtige lige her. Hos Sport Trading har vi over 30 års erfaring med opførsel af blandt andet tennisbaner lavet på kunstgræs i hele Danmark, så vi vil også kunne hjælpe dig med at få installeret din nye bane.

Nem vedligeholdelse af kunstgræs

Kunstgræs er utroligt nemt at vedligeholde. Græsset kræver ikke nogen videre avanceret pleje, og i og med at græsset er kunstigt, så kræver det heller ikke, at det bliver vandet, for at det kan holde sig pænt. Kunstgræs vil selvfølgelig blive beskidt, som følge af at det bliver brugt, men så snart det har regnet, så står græsset flot og rent igen.

Udover fordelene ved den nemme vedligeholdelse, så gør kunstgræs også, at tennisbanen kan bruges det meste af året. Samtidig er det med til at give spillerne en god bevægefrihed, når de spiller kampe.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvad fordelene ved en tennisbane lavet i kunstgræs er, så skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi kommer gerne med gode råd og vejledning til, hvordan du kan få mest muligt ud af dine nye baner, og vi giver dig også meget gerne et uforpligtende tilbud på vores arbejde. 

Vi kan, ud over lægningen af kunstgræsset, også hjælpe med den yderligere opførsel af den nye tennisbane.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere på info@sporttrading.dk eller 75 34 72 49.

​Telefon: 75 34 72 49

E-mail: info@sporttrading.dk

​​Odinsgaardsvej 1

7270 Stakroge