Kunstgræs fodboldbane

​Sports Trading leverer gerne din kunstgræs fodboldbane, så du optimerer din chance for sejr i den næste kamp, som spilles på den! Vinderkampe spilles nemlig på fodboldbaner med kunstgræs! Udover at levere kunstgræs til fodboldbaner, leverer vi også kunstgræs til golfbaner, tennisbaner og gårdmiljøer. Vi har stor erfaring med at lægge kunstgræs på fodboldbaner, og vi giver dig gerne et tilbud på din kunstgræs fodboldbane, hvis du ønsker det. Det kunstgræs vi lægger på fodboldbaner, er godkendt af FIFA.

Skal vi levere din kunstgræs fodboldbane?

30 år i branchen med kunstgræs, har givet os en unik fordel og kendskab til kunstgræs på for eksempel fodboldbaner.

Der er utrolig mange fordele ved en kunstgræs fodboldbane, da kunstgræs ikke kræver vedligehold på samme måde som naturligt anlagt græs. Når en fodboldbane er belagt med kunstgræs, kræver den ikke vanding eller græsslåning.

​Flere gennemførte fodboldkampe på kunstgræs

Kunstgræs kræver ikke, at en fodboldkamp stoppes ved et regnskyl, og kunstgræs gør, at fodboldspillerne har bedre bevægelsesmulighed på fodboldbanen. Du kan også få lagt en kunstgræs fodboldbane i din baghave, hvis du ønsker det.

Kontakt os endelig, hvis du gerne vil høre mere om fodboldbaner af kunstgræs, eller du på anden vis har behov for at få etableret kunstgræs – 75 34 72 49

​Telefon: 75 34 72 49

E-mail: info@sporttrading.dk

​​Odinsgaardsvej 1

7270 Stakroge